SENIOREN

Naast toernooien en de jaarlijks clubkampioenschappen zijn er bij onze vereniging voor de senioren wekelijkse toss momenten georganiseerd.

JEUGD

Naast het wekelijkse toss moment voor de jeugd (maandag van 16.00 tot 17.00 uur) worden er voor de jeugd diverse activiteiten georganiseerd:

-      Winter-/Snerttoernooi

-      Openingstoernooi

-      Clubkampioenschappen

-      Padomazo

-      Instuifmiddag

Informatie over de toernooien en clubkampioenschappen vindt u onder het desbetreffende tapblad.

Op enkele momenten in het jaar worden er voor de basisschool-jeugd instuifmiddagen georganiseerd, waarbij ook vriendjes/vriendinnetjes welkom zijn.

Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden, wel krijgt men drinken en iets lekkers.

Afhankelijk van de deelname stelt de trainer een programma samen, met spel-oefeningen en wedstrijdjes.