SENIOREN

De open KNLTB Toernooien: Warming-Up toernooi en Cooling-down toernooi

Ieder jaar wordt er in week 12 en in week 43/44 een open toernooi georganiseerd. Dit is een KNLTB toernooien waarvoor ook KNLTB leden van andere verenigingen kunnen inschrijven. Een toernooi wat volgens de richtlijnen van de KNLTB wordt georganiseerd.

Het is een mix/dubbel toernooi waarin gespeeld wordt in de klasse 5 t/m 9 (soms ook in speelsterkte 4), leeftijd 17+.

Op de vrijdagavond wordt een gezellige avond georganiseerd met een koud buffet. De zaterdag en zondag is het finaleweekend.

Voor dit toernooi kan ingeschreven worden via de inschrijfkaarten die ongeveer anderhalve maand van te voren in ons clubgebouw liggen of via http://www.toernooi.nl/.

JUNIOREN

Voor de jeugd worden er, naast de clubkampioenschappen, diverse toernooien gedurende het jaar georganiseerd.

Het Winter-/Snerttoernooi

Mits het weer het toelaat, is dit toernooi de start van een nieuw tennisjaar.

Dit toernooi wordt georganiseerd in januari voor alle jeugdleden.

Voor het inschrijfgeld krijgt iedere deelnemer een consumptie aangeboden.

Opgave kan tot 10 dagen voor betreffende zondag.

Het Openingstoernooi

Dit toernooi staat op de agenda in maart, enkele weken voor de start van de competitie.

Hoofddoel is om competitiespelers met elkaar te laten oefenen. Voor de overige jeugd wordt een schema gemaakt, zodat ook zij leuke wedstrijdjes kunnen spelen.

Van competitiespelers wordt verwacht dat zij aanwezig zijn.

Het Padomazo toernooi

Padomazo staat officieel voor Papa-Dochter-Mama-Zoon.

In de praktijk is elke combinatie mogelijk, als het leeftijdsverschil meer dan 15 jaar bedraagt.

De partner hoeft geen lid te zijn van LTC Zelhem.

Gezelligheid staat voorop en er wordt van een ieder verwacht dat er rekening gehouden wordt met niveauverschil, zodat er sportieve wedstrijden gespeeld worden.

Padomazo is een vast onderdeel van de jeugd-agenda en wel op de laatste zondag van september.

Voor alle jeugdactiviteiten geldt dat er inschrijfformulieren uitgereikt worden tijdens de lessen en dat de mogelijkheid bestaat om de opgave via e-mail te versturen.

Het inschrijfgeld wordt op de dag zelf betaald aan de wedstrijdleiding.

Bij toernooien wordt dit gebruikt voor de consumpties; bij de clubkampioenschappen voor de ballen, bekers en verdere prijzen/attenties.