Naast toernooien en  de jaarlijks clubkampioenschappen voor zowel junioren als senioren, zijn er bij onze vereniging wekelijkse toss momenten georganiseerd. Deze toss momenten vinden geen doorgang als er op de toss momenten andere activiteiten, zoals avondcompetitie of toernooien, plaatsvinden.

Tossen is vrij tennissen; de leiding deelt de spelers in. Er wordt vijf minuten ingespeeld en daarna wordt er een partijtje (games) gespeeld.
Het is geen wedstrijd of iets dergelijks, maar gewoon gezellig tennissen, ervaring opdoen en je clubleden (beter) leren kennen.
Meestal duurt één ronde drie kwartier. Dan is er tijd om even iets te drinken en worden de spelers opnieuw ingedeeld.
Kun je maar één keer meetossen? Dan is dat geen probleem; je komt gewoon wat later of gaat wat eerder weg.
Voor het tossen is het niet nodig om je van te voren aan te melden en het is gratis. Het enige wat je zelf moet meenemen zijn ballen, je racket en je tennispas.

Toss moment voor de jeugd:

Gedurende het les-seizoen is er wekelijks een toss-uur voor onze jeugdleden.
O.l.v. tennisleraar Niels wordt er getost, waarbij alle jeugd welkom is.
Het uur wisselt gedurende het seizoen over verschillende lesdagen en wordt aangegeven in de maandagenda.

Maandag: Toss-avond
Naast de twee banen die in ieder geval beschikbaar zijn voor alle leden, zijn er op de maandagavond vanaf 20.00 uur maximaal 3 banen gereserveerd voor leden om mee te doen aan de toss-avond. De kantine is open, zodat men rustig een ronde kan overslaan om aan de bar een drankje te nuttigen.

Woensdag: Toss-avond
Iedereen is welkom om op de woensdagavond vanaf 20.00 uur een partijtje te komen spelen. Er zijn maximaal drie banen gereserveerd voor de toss. De andere twee banen zijn beschikbaar voor leden die zelf een tennisafspraak hebben gemaakt. De kantine is deze avond geopend, zodat altijd gezellig kan worden bijgepraat.

Donderdag: Toss-ochtend 55+
Voor leden vanaf 55 jaar bestaat de gelegenheid om donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur een partijtje te spelen. Ook voor dit tossmoment geldt dat er maximaal 3 banen zijn gereserveerd. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Donderdag: Bokkenavond
Iedere man in onze vereniging is welkom om op de donderdagavond van 20.00 tot 23.00 uur een balletje te komen slaan. Voor de bokken zijn, afhankelijk van het aantal deelnemers maximaal drie banen gereserveerd. Alle leden, dus ook vrouwen, die op de overige banen willen tennissen, zijn natuurlijk van harte welkom. Ook deze avond is de kantine geopend.

Zondag: Toss-ochtend voor jong en oud
I.v.m. competitie en toernooien kan het zijn dat er geen banen beschikbaar zijn. Dit wordt vermeldt in de maandagenda.