Inloggen


Tennislessen voor volwassen
Voor volwassenen zijn er series tennislessen, bestaande uit tien lessen elk. In overleg met de tennisleraar wordt het aanvangstijdstip van de serie bepaald. De lessen kosten € 53,- per uur.
Het is mogelijk om met meer personen tegelijk te lessen (maximaal 4 personen). Uiteraard worden de lessen dan voordeliger per persoon.
Voor de lessen kunt u zich als groep opgeven of individueel. Bij individuele opgave voor groepslessen wordt rekening gehouden met uw speelsterkte.

Prijzen volwassenen

1 persoon 1 uur 10 lessen € 53,00 per uur
2 personen 1 uur 10 lessen € 26,50 p.p. per uur
3 personen 1 uur 10 lessen € 17,70 p.p. per uur
4 personen 1 uur 10 lessen € 13,25 p.p. per uur
1 persoon 30 minuten 10 lessen € 26,50 per uur
2 personen 30 minuten 10 lessen € 13,25 p.p. per uur
Contributie en lesgeld senioren kunnen, op verzoek, in 4 termijnen worden voldaan.

Tennislessen voor de jeugd
De jeugdtrainingen worden aangeboden in een serie lessen van september tot eind juni. Het gaat hierbij om een serie van 32 lessen, waarvan er 28 gegarandeerd zijn. Alle lessen worden gegeven door Niels de Mare, onze professionele tennisleraar.
De kosten voor deze trainingen bedragen 30,00 euro per maand, ingaande op 1 september. Uiteraard zijn er geen betalingen in de maanden juli en augustus.

Wij streven ernaar dat ieder kind wordt ingedeeld op zijn/ haar niveau in een groep van 5 tot 8 kinderen. Indien de trainer dit noodzakelijk acht kan de samenstelling van de groep gedurende de periode aangepast worden.

Het is voor junioren ook mogelijk om lid te zijn, zonder lessen te volgen.
 
Voor nadere informatie en/of opgave kunt u contact opnemen met Jeugdzaken, Gijs van Doorn, tel. 06-43224739 of per email [email protected]. Voor Senior- Lessen : Ledenadministratie per email [email protected]
 
 
 

Stelling

Er is op dit moment geen stelling.