LTC Zelhem is opgericht in 1971. De vereniging is bewoner van het tennispark Obbink Mark aan de Priesterinkdijk, halverwege Zelhem en Halle.

(Foto park/banen)

In oktober 2010 is ons tennispark gerenoveerd, de vijf banen hebben nu als ondergrond Tennis ProVision. Deze ondergrond is ook wel bekend onder de naam SmashCourt.
Het is een soort kunstgravel waarop het hele jaar gespeeld kan worden. De banen zijn uitermate vriendelijk voor spieren en gewrichten. Je kunt er uitstekend op glijden want Tennis Provision benadert gravel.
Ook het hekwerk is vernieuwd en de zit mogelijkheden zijn uitgebreid. Bovendien is de groenvoorziening aangepast. Door al deze maatregelen heeft ons park nu een frisse en moderne uitstraling.

Naast de 5 banen hebben we een "tennismuur"en sinds 2015 een minibaan.

Zo bieden we onze bestaande én nieuwe leden veel tennisplezier.

Het clubgebouw heeft een gezellige bar, een haard en ruime kleedkamers.
Naast het clubgebouw ligt een ruim terras.