Nieuw: Thema training

Zondag 16 juni organiseren we voor het eerst een Thema training!

Tijdens een Thema training staat één onderdeel van tennis centraal. Deze keer staat de thematraining in het teken van dubbelspel.

Alle leden van de club, dus ook onze Zomer Challenge leden, kunnen zich inschrijven voor deze unieke kans. Er zijn 20 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! Vol is vol. De volgorde van inschrijving bepaalt de indeling.

Het programma ziet er als volgt uit:

vanaf 9.30 ontvangst met koffie/thee

10.00 – 11.00     training

11.00 - 11.20      korte pauze

11.20 – 12.20     training

12.20 - ………       de kantine/bar is open om gezellig na te praten!

Luuk te Boekhorst (onze huidige trainer) gaat deze thema training geven. Niels de Mare (onze clubtrainer) is deze ochtend ook aanwezig. Hij is nog aan het herstellen van zijn schouderoperatie, dus zal niet actief deelnemen, maar zal samen met Luuk de training voorbereiden.

Er wordt gebruik gemaakt van alle 5 banen. De verschillende spelsituaties bij dubbelspel worden op een actieve manier doorgenomen. Het grootste gedeelte van de tijd, wordt de indeling per baan gemaakt op basis van niveau van de spelers.

Dit is al met al een mooie manier om actief met onze sport bezig te zijn, weer wat bij te leren en nieuwe leden te ontmoeten!

Kosten voor deze ochtend (training incl. een kop koffie of thee bij aankomst): € 7,50 per persoon.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: [email protected]