Inloggen


NAJAARSCOMPETITIE

Nu de voorjaarscompetitie voor bijna iedereen is afgelopen, wordt het hoog tijd om na te denken over de najaarscompetitie! Vanaf vandaag kan iedereen die dat wil zich hiervoor opgeven.

 

Er wordt zeven keer gespeeld in de periode van 10 september tot en met 27 oktober. In de bijlage staan de verschillende mogelijkheden waaruit gekozen kan worden. De precieze data zijn terug te vinden op de site van de knltb (https://www.knltb.nl/siteassets/1.-knltb.nl/downloads/tennissers/competitie/najaarscompetitie/datanajaarscompetitie2019-incl.-ro.pdf)

Naast de reguliere najaarscompetitie is er ook nog de 8&9 competitie, een competitie speciaal voor de spelers met 8 en/of 9 op het pasje. Dit is een competitie die ook voor beginnende spelers leuk is om te doen.

 

Je kunt je aanmelden met een team, maar ook individueel. Opgeven kan via: [email protected] We doen ons uiterste best om iedereen in een team te plaatsen.

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Iris Maalderink 06-44380861 of met Caroline Lebbink  06-28926549 of mailen naar: [email protected]

 

Wel willen we vragen of iedereen goed naar de data wil kijken, deze staan in een aparte bijlage. Als je slechts af en toe wilt of kunt spelen, kun je je altijd opgeven als reservespeler. Maar een wat groter team opgeven is natuurlijk ook een oplossing!

 

Inschrijving sluit op zondag 16 juni

Stelling

Er is op dit moment geen stelling.